Anyaghányad:
- 10 db tojás sárgája
 - 20 db tojás fehérje
 - 20 dkg kristálycukor
 - 45 dkg liszt
 - 4 cl víz
 - tejszínhab
 - csokoládé bevonó
 
Gyártás menete:
- Előkészítés:      
A tojások fehérjét és sárgáját külön edénybe szétválasszuk. Figyeljünk arra, hogy a tojás sárgájából maradni fog. A tojás fehérjét és a cukrot folyós habbá verjük. A sárgáját a vízzel és kevés liszttel kihabosítjuk.
 - Tészta bekeverése és formázása:     
Az alábbi videón láthatjuk.
 - A tészta sütése:     
A sütőplére nyomott kis formákat gőzmentes sütőtérbe 170 C-on 20 perc alatt készre sütjük. Miután kisült kihörzsöljük (kis lyukat vágunk) egy kiskanállal és kapszli papírba helyezzük.
 Miután csokoládéba kimártottuk a tetőket, az aljakat felspricceljük cukrozott tejszínnel, és ráhelyezzük a kész tetőket.
Majd láthatjuk a végeredményt. Jó étvágyat!

	
