Anyaghányad:
 
 - 30 dkg margarin
- 30 dkg darált dió
 
- 30 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
 
- 30 dkg narancshéj
- 16 db tojásfehérje
- 20 dkg kristálycukor 
 
Gyártás menete:
- Előkészítés:
 Kimérjük az anyagokat, átszitáljuk a lisztet. Előkészítjük az eszközöket. 
- Tészta bekeverése:
 A margarint kicsit felmelegítjük, és a porcukorral habosra keverjük, közben a tojásfehérjét a kristálycukorral habosra keverjük. A vajas masszához adjuk a narancshéjat, majd összekeverjük a tojásfehérjével. A darált diót és a lisztet összekeverjük, majd fokozatosan a már meglévő masszánkhoz adjuk. Végül pici piros ételszinezővel rózyaszínre szinehzetjük. 
 
 
- A narancs galette formázása: 
 A bekevert tésztát nyomózsákba töltjük és sima csővel a sütőplére nyomjuk, majd villával kicsit szétterítjük. 180 fokon készre sütjük.
 
- A galette töltése: 
 Miután megsütöttük barackízt nyomunk a kozepébe és összeragasztjuk az aljakat a tetőkkel figyelve arra, hogy azok passzoljanak egymáshoz.
- A csoki díszítés: 
 Miután megtöltöttük, szorosan egymás mellé rakjuk őket, és körkörösen meglocsoljuk vékonyan bevonó csokoládéval.
- A végeredmény:
 

 
	
 
	
 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                